Overslaan en naar de inhoud gaan

Over mij

Leuk kennis te maken

Vincent Cornelissen

Voor ik iets over mijzelf vertel wil ik je bedanken dat je de tijd hebt genomen om mijn site te bezoeken.

Mijn naam is Vincent Cornelissen en ik fotografeer eigenlijk mijn hele leven al. In 2018 heb ik een “professionele” camera gekocht (Sony A7iii en inmiddels geupgrade naar een Sony A7r4) en heb sindsdien 2 fotografiecursussen gevolgd en leer dagelijks heel veel bij door YouTube video’s te kijken maar vooral door heel veel met mijn camera op pad te gaan.

Ik ben geïnteresseerd in heel veel soorten van fotografie en als mensen mij vragen waar mijn voorkeur naar uitgaat is dat dus ook iets dat ik lastig te beantwoorden vind. Geen probleem want het zorgt ervoor dat waar ik ook ben, ik altijd mooie en interessante dingen zie om vast te leggen.

Het verhaal van de gans …

Mijn foto van de op de kop vliegende gans is de hele wereld overgegaan en ik ben overstelpt met, voornamelijk, positieve reacties. Het voelt echt als een eer dat de foto weken een gespreksonderwerp is geweest aan de keukentafel en op het werk nadat kranten, internetmedia, radio en televisie van over de hele wereld er aandacht aan hadden geschonken. Een unieke foto als deze zal ik niet snel nog een keer maken maar ik zal mijzelf altijd uit blijven dagen in de hoop dat mensen ook van mijn andere (toekomstige) foto’s zullen genieten.

Ik ben aan het kijken of ik in de, nabije, toekomst misschien iets commercieels kan gaan doen met fotografie maar voor nu is dat nog niet aan de orde. Eerst is er nu de website die met veel zorg door mijn broer Lennard, is gemaakt en waarvoor ik hem heel erg dankbaar ben. De foto's komen hierdoor écht tot hun recht. Ik hoop dat deze site een goed beeld geeft van wie ik ben als fotograaf en hoe ik kijk naar de dingen om mij heen. Enjoy!

Vriendelijke groet, Vincent

Neem contact op

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met me op.